2013. július 6., szombat

2. Kritika- Dance to Your destiny

Dance to Your destiny.

Kinézet:
A fejléced, nem túl szép, túlzsúfolt és a háttere is furcsa, de gondolom ezzel akartad jelezni a tánctermet. Javaslom rendelj újat! A háttér nagyon szép, de lehet, hogy szebb lenne a fejléced egy egyszerűbb háttérrel. 
A blogarchívum modult rakd följebb hiszen egy oldalt kell lemenni, hogy új részre tudj vándorolni, ami nagyon zavaró. Az összes oldalmegjelenítés modult eggyel rakd előrébb. Javaslom, hogy szerezz be egy chat-et.:)
10/4

Történet: 
Egy lány, Gina életét írod le benne, ami nem túl fényes. Anyja prosti, apukája veri őket és épp ezért el akar szabadulni otthonról a lány. De mindezt titokban teszi az éjszaka kellős közepén, indul el a reptérre nagybátyjával és legjobb barátnőjével. Los Angeles-be megy, ahol beveszik egy tánccsoportba és Justin Bieber háttértáncosaként kap állást. Nem szívleli a srácot, de Justint ez csak jobban ösztönözi és egy alkalommal megcsókolja Ginát. Ezúttal a vonzalmuk már kölcsönös, de aki bezavar a képbe az Selena Gomez, aki akkor Justin barátnője. Itt egy furcsa szerelmi háromszög alakul ki. A sztorid tetszik, mivel ilyet még nem is olvastam, és ez a kis csavar benne, hogy gyakorlatilag menekül a családja elől érdekessé teszi az olvasó számára a dolgokat. A fogalmazásodon még van mit csiszolni, de sok olvasással és írással ezt könnyen tudod orvosolni.
10/7

Remélem tudtam, segíteni és nem veszed zokon amiket leírtam és sok sikert a továbbiakban!:)


     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése